Однофазні сухі багатоцільові трансформатори Трифазні сухі трансформатори Реактори Консультація ОНЛАЙН Реле РПУ-2 Трансформатори струму Трансформатор напруги Запорізьке виробниче підприємство «НЕОН» УТОГ
  • Соціальна відповідальність

    Запорізьке виробниче підприємство Неон, засноване Українським товариством глухих, є унікальним підприємством, де за чисельності персоналу у 290 осіб кількість інвалідів зайнятих на виробництві становить понад 180 осіб! На відміну від інших компаній, які тільки декларують свою соціальну відповідальність, ми на практиці довели, що можна створити конкуруюче виробництво, що поєднує технологічність і професіоналізм та соціальну спрямованість. При розумному підході до виробництва ми змогли створити умови для повноцінної інтеграції до суспільства найбільш соціально незахищених категорій людей – інвалідів.

    Крім цього у всіх виробничих, адміністративно-побутових приміщеннях підприємства створено комфортні умови для персоналу, виконуються всі вимоги, умови та норми для безлопатної роботи людей та експлуатації обладнання, будівель. Для всіх працівників на території підприємства доступна їдальня та буфет, працює магазин промтоварів. Підприємство має медпункт, а також терапевтичний кабінет, в якому ведеться прийом працівників підприємства.

    ЗВП «НЕОН» УТОГ веде співпрацю з різними навчальними закладами, надаючи для їх учнів можливість пройти трудову практику на підприємстві та закріпити отримані теоретичні знання на практиці.

    Ми постійно вдосконалюємося, і не будемо зупинятись на досягнутому!


    Грамоти

    Грамота ЗВП «НЕОН» УТОГ
    Грамота ЗВП «НЕОН» УТОГ
    Грамота ЗВП «НЕОН» УТОГ
    Грамота ЗВП «НЕОН» УТОГ

Для зручності використання сайту і всіх сервісів, ми використовуємо cookie-файли.
Продовжуючи використання нашого сайту, ви автоматично погоджуєтесь з використанням даних технологій.
Погодитись
bigmir)net TOP 100