Однофазні сухі багатоцільові трансформатори Трифазні сухі трансформатори Реактори Консультація ОНЛАЙН Реле РПУ-2 Трансформатори струму Трансформатор напруги Запорізьке виробниче підприємство «НЕОН» УТОГ
  • Історія та виробництво

    Історія підприємства та поточне виробництво ЗВП «НЕОН» УТОГ

    ЗВП «НЕОН» УТОГ засновано у далекому 1934 році. Підприємством пройдено довгий шлях від випуску різних дрібних металевих виробів та комплектуючих до повного циклу виробництва складної електротехнічної продукції. Починаючи з 1975 року, підприємство поступово опанувало випуск різної електротехнічної продукції: силові однофазні та трифазні трансформатори, автотрансформатори, трансформатори спеціального призначення, вимірювальні трансформатори, побутові трансформатори, реактори згладжуючі та струмообмежувальні, дроселі, реле електромагнітні, ящики ЯТП, ЯРП, моточні вузли, електричні опалювальні радіатори та багато іншого. Паралельно з основним виробництвом підприємство виготовляє засоби реабілітації інвалідів: ходунки, коляски, а також товари різного призначення: металоконструкції, столярні вироби. Також підприємство надає сервісні послуги з ремонту холодильників та електродвигунів.
    Починаючи з 1993 року, Запорізьке виробниче підприємство «НЕОН» УТОГ опанувало випуск знижуючих сухих трансформаторів серії ОСП, потужністю від 0,25 до 1,0кВА. Завдяки Державній програмі виробничої кооперації на 1995-2000 роки, було освоєно випуск імпортозамінної продукції, саме трансформаторів понижуючих типу ОСП замість ОСМ-1, раніше імпортованих з Білорусії та Росії.

    Виробничі потужності ЗВП «НЕОН» УТОГ розміщені на площі 1,5 гектара, в них задіяно близько 290 осіб, включаючи висококваліфікований виробничий та технічний персонал, менеджмент. Балансова вартість основних засобів виробництва становить понад 6 млн. грн.

    ЗВП «НЕОН» УТОГ являє собою підприємство з повним замкнутим технологічним циклом і базується на висококласних технологіях, які забезпечують виробництво якісної продукції, що суворо відповідає всім нормативним вимогам та умовам контракту.
    Суворий контроль якості продукції здійснює атестована заводська випробувальна лабораторія, яка проводить весь перелік необхідних випробувань електротехнічної продукції. Усі системи управління якістю що діють на підприємстві постійно вдосконалюються та суворо дотримуються, будучи прерогативами діяльності компанії.

    Повний цикл виробництва ЗВП «НЕОН» УТОГ здійснюється із застосуванням тільки якісного обладнання у поєднанні із сучасними матеріалами та технологіями.
    Підприємство має в наявності лінії поздовжнього розпуску рулонної сталі, обладнання для поперечного розпуску, відпалу, спікання та різання магнітопроводів. ЗВП «НЕОН» УТОГ має повний технологічний цикл з виготовлення стрічкових розрізних магнітопроводів.
    Намотувальний парк обладнання підприємства дозволяє намотувати обмотки з габаритами від кількох сантиметрів до 1 метра.
    Парк металообробного обладнання дозволяє виконувати будь-які необхідні технологічні операції з виготовлення металоконструкцій виробів, вузлів та деталей.
    У 2011 році введено в експлуатацію новий вертикально - фрезерний верстат 6Р13 і листозгинальний прес, що дозволяє робити формування деталей до 2,5 м довжиною і товщиною 6 мм.
    Фарбування деталей та вузлів виробів здійснюється сучасною лінією порошкового фарбування.
    Для герметизації обмоток виробів використовується оригінальна технологія обволікання обмоток епоксидним компаундом.
    Для просочення обмоток на підприємстві є ділянка просочення та сушіння, що дозволяє якісно просочувати та сушити виготовлені обмотки.

    Підприємство має всі дозволи, документи та сертифікати, необхідні для здійснення повного та безпечного виробничого циклу відповідно до екологічних норм, техніки безпеки та інших нормативних документів.

    Якщо Вам необхідна тільки якісна продукція, яка відповідає всім нормам та стандартам від перевіреного часом виробника – звертайтесь! Ми цінуємо своїх партнерів і Вас не підведемо!


    Продукція

    Однофазні сухі трансформатори ОСП
    Однофазні сухі трансформатори ОСПЗ
    Однофазні сухі тороїдальні трансформатори ОСТ
    Реактори струмообмежувальні типу РТТ
    Реактори згладжуючі СРОС
    Трифазні сухі трансформатори ТСП
    Трифазні сухі трансформатори ТСП
    Трифазні сухі трансформатори ТСП
    Ящик розриву ЯРП, ЯПРП.
    Ящик з трансформатором знижуючим ЯТП
    Трансформатор серії ТГМ

    Виробництво

    Цех намотки
    Випробування

Для зручності використання сайту і всіх сервісів, ми використовуємо cookie-файли.
Продовжуючи використання нашого сайту, ви автоматично погоджуєтесь з використанням даних технологій.
Погодитись
bigmir)net TOP 100