Однофазні сухі багатоцільові трансформатори Трифазні сухі трансформатори Реактори Консультація ОНЛАЙН Реле РПУ-2 Трансформатори струму Трансформатор напруги Запорізьке виробниче підприємство «НЕОН» УТОГ
  • Сертифікати

    Основою репутації нашої компанії є бездоганна якість виробленої нами продукції, тому ми зацікавлені у безпеці та відповідності нашої продукції найжорсткішим нормативам та стандартам у галузі. Єдина система контролю якості охоплює всі процеси, пов'язані з виробництвом, включаючи екологію, охорону праці та безпеку експлуатації.

    ЗВП «НЕОН» УТОГ гарантує, що вся випущена продукція відповідає чинним нормативним стандартам у сфері якості, включаючи повний цикл випробувань, проведених у нашій атестованій заводській випробувальній лабораторії.

    Відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів", будь-який клієнт може попросити документ, що підтверджує якість продукції ЗВП «НЕОН» УТОГ. Тому ми пропонуємо своїм партнерам відповідні документи - сертифікати, що підтверджують походження, якість та безпеку нашої продукції.


    Сертифікати

    Сертифікати
    Сертифікати
    Сертифікати

Для зручності використання сайту і всіх сервісів, ми використовуємо cookie-файли.
Продовжуючи використання нашого сайту, ви автоматично погоджуєтесь з використанням даних технологій.
Погодитись
bigmir)net TOP 100